Hoeve de Nachtegaal | Formaten Galerij
31
archive,tax-post_format,term-post-format-gallery,term-31,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,tribe-no-js,page-template-mnt-web307-c0-62-58697562-htdocs-wordpress_01-wp-content-themes-stockholm-page-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Archive

Farmers Festival – 20 feb 2022

Beleef de boerengezelligheid onder het genot van een drankje en een ambachtelijke lekkernij, struinend langs de tientallen kraampjes. Vermaak voor iedereen!

Weten waar je eten vandaan komt? Kom dan naar ons Farmers festival waar je dit kan zien én proeven. Verschillende boeren vanuit verschillende takken slaan deze dag de handen ineen om dit te realiseren. Zo kan je aardappels in verschillende vormen en soorten proeven, waaronder in haar populairste vorm: frietjes. Ontdek ook het lekkerste stukje van het varken. Verder staat er een heerlijk hapje kip of ervaar wat je allemaal kan maken van een beetje melk. Beleef dit alles terwijl de kids zichzelf vermaken tussen het stro, drankje bij de hand en een leuke band op de achtergrond.

HN-farmers-festival-poster HN-farmers-market1 HN-farmers-market2